Δωρεάν Μεταφορικά σε όλη την Αττική

Άμεση αποστολή σε όλη την Ελλάδα

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
E-SHOP ΓΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

Η αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι πολύ απλή, αλλά και πολύ περίπλοκη να επιτευχθεί. Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε ότι πιο μοναδικό με τα εκπληκτικά αριστουργήματα μας που είναι συγκεκριμένα και χαρακτηρίζουν κάθε έναν από τους πελάτες μας ξεχωριστά.

Ως εταιρεία , δεν πιστεύουμε στις γρήγορες λύσεις. Η ικανοποίηση των πελατών είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.

Εξειδικευομάστε στην δημιουργία πολυτελών συνθέσεων στα κουτιά υπογραφής μας. Εξυπηρετούμε και τοποθετούμε πολυτελή συνθέσεις μας σε Εταιρικά γραφεία , Ξενοδοχεία και διαμονή , Σκάφη, Γάμους, εταιρικές και άλλες εκδηλώσεις.

  • Για το Σπίτι….
  • Για την Εκδήλωση σας…
  • Για τον Γάμο σας….
  • Για την Eπιχείρησή σας…
  • Για το Σκάφος σας…
  • Για την Κλινική, Ιατρείο σας….
  • Για το Ξενοδοχείο σας …

Kαλέστε μας και είμαστε σίγουροι ότι θα σας ικανοποιήσουμε γιατί μπορούμε να προσφέρουμε τις καλύτερες συνθέσεις με ευκολία!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΤΕ

Το Flower in a Box προσφέρει όμορφα, φρέσκα λουλούδια γεμάτα πολυτέλεια και εκλεπτυσμό. Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη συλλογή από εκπληκτικές συνθέσεις. Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη και προμηθεύεται μόνο τα καλύτερα ποιότητας λουλούδια διαλέγοντάς τα προσεκτικά ένα ένα από τους Έλληνες προμηθευτές μας και τοποθετούνται από τους ανθοδέτες μας απευθείας στο κουτί της υπογραφής μας για να εξασφαλίσουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο χώρο σας. Κάθε σύνθεση είναι ένα πολυτελές μπουκέτο λουλουδιών, είναι μία μοναδική δημιουργία έτοιμη να ενσαρκώσει το μήνυμα που θέλετε στον παραλήπτη σας. Είμαστε υπερήφανοι και παθιασμένοι με τα online λουλούδια μας. Απλά ρίξτε λίγο νερό στη μέση της σύνθεσης δύο φορές την εβδομάδα για να παραμείνουν φρέσκα και να στολίζουν το χώρο σας για τουλάχιστον 7-10 ημέρες. Όλα τα πολυτελή λουλούδια μας καλύπτονται από την εγγύηση Flower in a Box.

Join Our Newsletter