+30 698 0986666 10πμ - 9μμ. info@flowerinabox.gr
PLACE YOUR ORDER NOW
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΚΙΑ

175.00

Απολαυστικά κομψή και εκλεπτυσμένη, αυτή η σύνθεση είναι ιδανική  για να δημιουργήσετε μια εκθαμβωτική έκφραση της απεριόριστης αγάπης και στοργής. Μαύρα τριαντάφυλλα στολισμένα με τύπου swarovski διαμαντάκια τοποθετημένα προσεκτικά ένα ένα στα πέταλά τους μέσα στο κατάλευκο κουτί υπογραφής μας, για μία μοναδική αντίθεση. Το τέλειο δώρο για γενέθλια, γιορτή ή οποιαδήποτε περίσταση.

 

Σημείωση: Το μαύρο Baccara τριαντάφυλλο είναι η κοντινότερη σκιά σε πραγματικό μαύρο. Αυτό το τριαντάφυλλο είναι μια πολύ βαθιά απόχρωση του κόκκινου και παρόλο που δεν είναι πραγματικό μαύρο, το μαύρο Baccara τριαντάφυλλο είναι το πιο κοντινό σε μαύρο που υπάρχει στον κόσμο των τριαντάφυλλων.

 

 

Κωδικός: Τ0040
ΕΙΔΟΣ ΚΟΥΤΙΟΥ

Μεγάλο Τετράγωνο

ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΟΥΤΙΟΥ

25" Χ 25" Χ 25"

ΧΡΩΜΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΟΥ

Μαύρο

ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΟΥ

40 μαύρα τριαντάφυλλα και στρασάκια στα τριαντάφυλλα τύπου swarowski

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΤΕ

Το Flower in a Box προσφέρει όμορφα, φρέσκα λουλούδια γεμάτα πολυτέλεια και εκλεπτυσμό. Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη συλλογή από εκπληκτικές συνθέσεις. Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη και προμηθεύεται μόνο τα καλύτερα ποιότητας λουλούδια διαλέγοντάς τα προσεκτικά ένα ένα από τους Έλληνες προμηθευτές μας και τοποθετούνται από τους ανθοδέτες μας απευθείας στο κουτί της υπογραφής μας για να εξασφαλίσουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο χώρο σας. Κάθε σύνθεση είναι ένα πολυτελές μπουκέτο λουλουδιών, είναι μία μοναδική δημιουργία έτοιμη να ενσαρκώσει το μήνυμα που θέλετε στον παραλήπτη σας. Είμαστε υπερήφανοι και παθιασμένοι με τα online λουλούδια μας. Απλά ρίξτε λίγο νερό στη μέση της σύνθεσης δύο φορές την εβδομάδα για να παραμείνουν φρέσκα και να στολίζουν το χώρο σας για τουλάχιστον 7-10 ημέρες. Όλα τα πολυτελή λουλούδια μας καλύπτονται από την εγγύηση Flower in a Box.

Join Our Newsletter