+30 698 0986666 10πμ - 9μμ. info@flowerinabox.gr
PLACE YOUR ORDER NOW
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΡΑΒΙΑΤΑ

220.00

Αυτή η εντυπωσιακή σύνθεση από ολόλευκες ορχιδέες και μαύρα τριαντάφυλλα αποπνέει αίγλη και εκλεκτισμό . Με διακριτικά διαμαντάκια τύπου swarowski καρφιτσωμένα σε κάθε μαύρο τριαντάφυλλο, με την υπερχείλιση  από ορχιδέες Phalaenopsis , διαλεγμένα ένα ένα για την καλύτερη ποιότητα σε συνδυασμό με το γνωστό κατάλευκο κουτί μας, είναι σίγουρα το δώρο που θα προσδώσει κομψό και μοντέρνο στυλ σε κάθε χώρο.

 

Σημείωση: Το μαύρο Baccara τριαντάφυλλο είναι η κοντινότερη σκιά σε πραγματικό μαύρο. Αυτό το τριαντάφυλλο είναι μια πολύ βαθιά απόχρωση του κόκκινου και παρόλο που δεν είναι πραγματικό μαύρο, το μαύρο Baccara τριαντάφυλλο είναι το πιο κοντινό σε μαύρο που υπάρχει στον κόσμο των τριαντάφυλλων.

 

 

Κωδικός: Τ0024
ΕΙΔΟΣ ΚΟΥΤΙΟΥ

Μεγάλο Στρογγυλό

ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΟΥΤΙΟΥ

30" Χ 20"

ΧΡΩΜΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΟΥ

Λευκό, Μαύρο

ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΟΥ

50 μαύρα τριαντάφυλλα 2 λευκές ορχιδέες

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΤΕ

Το Flower in a Box προσφέρει όμορφα, φρέσκα λουλούδια γεμάτα πολυτέλεια και εκλεπτυσμό. Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη συλλογή από εκπληκτικές συνθέσεις. Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη και προμηθεύεται μόνο τα καλύτερα ποιότητας λουλούδια διαλέγοντάς τα προσεκτικά ένα ένα από τους Έλληνες προμηθευτές μας και τοποθετούνται από τους ανθοδέτες μας απευθείας στο κουτί της υπογραφής μας για να εξασφαλίσουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο χώρο σας. Κάθε σύνθεση είναι ένα πολυτελές μπουκέτο λουλουδιών, είναι μία μοναδική δημιουργία έτοιμη να ενσαρκώσει το μήνυμα που θέλετε στον παραλήπτη σας. Είμαστε υπερήφανοι και παθιασμένοι με τα online λουλούδια μας. Απλά ρίξτε λίγο νερό στη μέση της σύνθεσης δύο φορές την εβδομάδα για να παραμείνουν φρέσκα και να στολίζουν το χώρο σας για τουλάχιστον 7-10 ημέρες. Όλα τα πολυτελή λουλούδια μας καλύπτονται από την εγγύηση Flower in a Box.

Join Our Newsletter