Δωρεάν Μεταφορικά σε όλη την Αττική

Άμεση αποστολή σε όλη την Ελλάδα

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
E-SHOP ΓΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ…

Αναθεωρήσαμε τι σημαίνει λουλούδι, σύνθεση, μπουκέτο με τη δημιουργία των κουτιών υπογραφής μας και δημιουργούμε απο κλασικές, minimal, μέχρι vintage δημιουργίες.

Το FLOWER IN A BOX προσπαθεί να προσφέρει εκπληκτικά αριστουργήματα προσαρμοσμένα στο εκλεπτισμένο όραμα των πελατών μας. Από την κομψότητα μιας ορχιδέας σε μια μυριάδα απο πολυτελή τριαντάφυλλα , πετυχαίνουμε συνθέσεις ενυτπωσιακές με μονδαδικούς χρωματικούς συνδυασμούς και τόνους. Η απόλυτη τέχνη και γλυπτική λουλουδιών.

Με τις μοναδικές συνθέσεις του FLOWER IN A BOX είναι σίγουρα ο απόλυτος τρόπος για να εμπνεύσετε αίγλη και εκλεπτισμό. Κάθε τριαντάφυλλο και κάθε λουλούδι είναι διαλεγμένα ένα ένα απο τους έμπειρους συνθέτες μας και προσεκτικά συσκευασμένο πριν αποσταλεί στους πελάτες μας. Οι συνθέσεις μας είναι ο απόλυτος τρόπος για να εκφραστούν συναισθήματα. Είναι τρόπος ζωής και επιλογή. Χρησιμοποιούμε μόνο την υψηλότερη ποιότητα και τα πιο φρέσκα λουλούδια στην αγορά. Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές μας, ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένα λουλούδια. Έχουμε προβεί σε ενέργειες με διεθνείς παραγωγούς και τα λουλούδια μας παραδίδονται σε μας την ίδια ημέρα. Τα λουλούδια μας συνθέτονται με τα καλύτερης ποιότητας και τα πιο φρέσκα λουλούδια της αγοράς!

Δεν είμαστε εδώ μόνο για να πουλάμε απλά συνθέσεις λουλουδιών. Προσδιορίζουμε απαιτήσεις. Είμαστε εδώ για να ικανοποιούμε και να τελειοποιούμε τις απαιτήσεις σας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΤΕ

Το Flower in a Box προσφέρει όμορφα, φρέσκα λουλούδια γεμάτα πολυτέλεια και εκλεπτυσμό. Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη συλλογή από εκπληκτικές συνθέσεις. Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη και προμηθεύεται μόνο τα καλύτερα ποιότητας λουλούδια διαλέγοντάς τα προσεκτικά ένα ένα από τους Έλληνες προμηθευτές μας και τοποθετούνται από τους ανθοδέτες μας απευθείας στο κουτί της υπογραφής μας για να εξασφαλίσουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο χώρο σας. Κάθε σύνθεση είναι ένα πολυτελές μπουκέτο λουλουδιών, είναι μία μοναδική δημιουργία έτοιμη να ενσαρκώσει το μήνυμα που θέλετε στον παραλήπτη σας. Είμαστε υπερήφανοι και παθιασμένοι με τα online λουλούδια μας. Απλά ρίξτε λίγο νερό στη μέση της σύνθεσης δύο φορές την εβδομάδα για να παραμείνουν φρέσκα και να στολίζουν το χώρο σας για τουλάχιστον 7-10 ημέρες. Όλα τα πολυτελή λουλούδια μας καλύπτονται από την εγγύηση Flower in a Box.

Join Our Newsletter