Δωρεάν Μεταφορικά σε όλη την Αττική

Άμεση αποστολή σε όλη την Ελλάδα

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
E-SHOP ΓΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε πριν από την παράδοση ή κατά την παράδοση των προϊόντων με κάποιον από τους παρακάτω τρόπους:

  1. Με αντικαταβολή μετρητοίς

Σε αυτή την περίπτωση τα προϊόντα σας αποστέλλονται είτε με courier είτε από την εξειδικευμένη ομάδα μας και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή τους στη δηλωθείσα διεύθυνση αποστολής τους. Η υπηρεσία «αντικαταβολή μετρητοίς» χρεώνεται με 2,5€.

  1. Κατάθεση/έμβασμα σε Τραπεζικό Λογαριασμό
    Η διαδικασία για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είναι η εξής:
  • Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας διαλέγετε ως τρόπο πληρωμής την επιλογή «Τραπεζική Κατάθεση».
  • Στη συνέχεια καταθέτετε το χρηματικό ποσό της παραγγελίας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

Όνομα Λογαριασμού: DARE MARKETING SRL
Όνομα Τράπεζας: Piraeus Bank Romania

IBAN: RO80PIRB4259762091001000

Swift Code : PIRBROBU


Όνομα Λογαριασμού: ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΗ ΝΑΤΑΛΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

Όνομα Τράπεζας:  EUROBANK

IBAN: GR6102600430000150200945732


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό της Παραγγελίας.

  1. 3. Χρήση της υπηρεσίας Paypal,

Η επιβάρυνση για τη χρήση της εν λόγω υπηρεσίας είναι 2€.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΤΕ

Το Flower in a Box προσφέρει όμορφα, φρέσκα λουλούδια γεμάτα πολυτέλεια και εκλεπτυσμό. Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη συλλογή από εκπληκτικές συνθέσεις. Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη και προμηθεύεται μόνο τα καλύτερα ποιότητας λουλούδια διαλέγοντάς τα προσεκτικά ένα ένα από τους Έλληνες προμηθευτές μας και τοποθετούνται από τους ανθοδέτες μας απευθείας στο κουτί της υπογραφής μας για να εξασφαλίσουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο χώρο σας. Κάθε σύνθεση είναι ένα πολυτελές μπουκέτο λουλουδιών, είναι μία μοναδική δημιουργία έτοιμη να ενσαρκώσει το μήνυμα που θέλετε στον παραλήπτη σας. Είμαστε υπερήφανοι και παθιασμένοι με τα online λουλούδια μας. Απλά ρίξτε λίγο νερό στη μέση της σύνθεσης δύο φορές την εβδομάδα για να παραμείνουν φρέσκα και να στολίζουν το χώρο σας για τουλάχιστον 7-10 ημέρες. Όλα τα πολυτελή λουλούδια μας καλύπτονται από την εγγύηση Flower in a Box.

Join Our Newsletter