Δωρεάν Μεταφορικά σε όλη την Αττική

Άμεση αποστολή σε όλη την Ελλάδα

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
E-SHOP ΓΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Ακύρωση Παραγγελίας με πρωτοβουλία του καταναλωτή:  Γίνεται δεκτή μόνο πριν την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της ιστοσελίδας μας, μέσω του δοθέντος με την παραγγελία σας e-mail εντός 24 ωρών από την παραγγελία. Εάν η ακύρωση γίνει αφού ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της η ακύρωση δεν γίνεται δεκτή. Σε όλες τις παραγγελίες Same Day Delivery η ακύρωση δεν γίνεται αποδεκτή.  Εάν έχετε καταθέσει το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό ή έχετε πληρώσει μέσω πιστωτικής κάρτας, μετά την ακύρωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να μας δώσετε τα στοιχεία του δικού σας τραπεζικού λογαριασμού ώστε να σας επιστραφεί το ποσό σε αυτόν, μείον τα τραπεζικά έξοδα. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερών.

 

Ακύρωση Παραγγελίας-Προϋποθέσεις
Με πρωτοβουλία του καταναλωτή: Γίνεται δεκτή μόνο πριν την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της ιστοσελίδας μας, μέσω του δοθέντος με την παραγγελία σας e-mail εντός 24ώρου από την ημ/νια  ολοκληρώσης της παραγγελίας. Εάν η ακύρωση γίνει αφού ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της, τότε η ακύρωση δεν είναι δεκτή. Ολες οι Same Day Delivery παραγγελίες οι ακυρώσεις τους δεν είναι αποδεκτές. Εάν έχετε καταθέσει το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό ή έχετε πληρώσει μέσω πιστωτικής κάρτας, μετά την ακύρωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να μας δώσετε τα στοιχεία του δικού σας τραπεζικού λογαριασμού ώστε να σας επιστραφεί το ποσό σε αυτόν, μείον τα τραπεζικά έξοδα. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερών.
Επιστροφές Προϊόντων-Γενικά
Επιστροφές προϊόντων  γίνονται δεκτές σε συγκεκριμένες περιπτώσεις οι οποίες είναι οι εξής:
i. Η περίπτωση κατά την οποία τα προϊόντα που έχετε λάβει έχουν κάποιο πραγματικό ελάττωμα ή είναι κακής ποιότητας με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του http://flowerinabox.gr/
ii. Η περίπτωση κατά την οποία το http://flowerinabox.gr/ σας έστειλε εκ παραδρομής λάθος προϊόντα και όχι αυτά που παραγγείλατε και μας ενημερώνετε άμμεσα κατά την παράδοση του.
iii. Η περίπτωση κατά την οποία το προϊόν που σας αποστείλαμε έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση και το αντικαθιστούμε με το ίδιο προιόν. Μας ενημερώνετε άμμεσα κατά παράδοση του.
v. Σε περίπτωση λάθους της εταιρείας μας, η επιστροφή γίνεται δεκτή εφόσον μας ειδοποιήσετε άμμεσα κατά παράδοση του.

Σε περίπτωση αποδεδειγμένης υπαιτιότητας του http://flowerinabox.gr/το κόστος της επιστροφής βαρύνει το http://flowerinabox.gr/και ο πελάτης μπορεί να επιλέξει αν θέλει την επιστροφή των χρημάτων του, πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου προϊόντος ή την εκ νέου αποστολή της παραγγελίας. Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.
Το http://flowerinabox.gr/διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική επιστροφών του, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στον ιστότοπό του.
Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που το http://flowerinabox.gr/ κατά την απόλυτη κρίση του, θεωρήσει ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΤΕ

Το Flower in a Box προσφέρει όμορφα, φρέσκα λουλούδια γεμάτα πολυτέλεια και εκλεπτυσμό. Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη συλλογή από εκπληκτικές συνθέσεις. Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη και προμηθεύεται μόνο τα καλύτερα ποιότητας λουλούδια διαλέγοντάς τα προσεκτικά ένα ένα από τους Έλληνες προμηθευτές μας και τοποθετούνται από τους ανθοδέτες μας απευθείας στο κουτί της υπογραφής μας για να εξασφαλίσουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο χώρο σας. Κάθε σύνθεση είναι ένα πολυτελές μπουκέτο λουλουδιών, είναι μία μοναδική δημιουργία έτοιμη να ενσαρκώσει το μήνυμα που θέλετε στον παραλήπτη σας. Είμαστε υπερήφανοι και παθιασμένοι με τα online λουλούδια μας. Απλά ρίξτε λίγο νερό στη μέση της σύνθεσης δύο φορές την εβδομάδα για να παραμείνουν φρέσκα και να στολίζουν το χώρο σας για τουλάχιστον 7-10 ημέρες. Όλα τα πολυτελή λουλούδια μας καλύπτονται από την εγγύηση Flower in a Box.

Join Our Newsletter