Δωρεάν Μεταφορικά σε όλη την Αττική

Άμεση αποστολή σε όλη την Ελλάδα

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
E-SHOP ΓΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

  1. 1.    Παραγγελία on-line από την ιστοσελίδα  μας:

Η διαδικασία παραγγελίας προϊόντων από την ιστοσελίδα μας είναι απλή και εύκολη. Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει. Μετά την επιλογή του προϊόντος που επιθυμείτε αυτό μεταφέρεται στο «Καλάθι Αγορών». Όταν έχετε συγκεντρώσει το συνολικό αριθμό προϊόντων που επιθυμείτε στο «Καλάθι Αγορών» σας, πατήστε την εντολή «Ολοκλήρωση Παραγγελίας». Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας υπάρχουν δύο επιλογές, είτε να προχωρήσετε ως εγγεγραμμένος χρήστης, είτε ως επισκέπτης. Για να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία δεν είναι απαραίτητο να είστε εγγεγραμμένος χρήστης, αρκεί να είστε απλός επισκέπτης.

Στη συνέχεια θα πρέπει να επιλέξετε την μέθοδο αποστολής των προϊόντων που έχετε επιλέξει καθώς και τον τρόπο πληρωμής τους. Μετά την ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, σας αποστέλλεται στον λογαριασμό e-mail που καταχωρήσατε, πλήρες e-mail με τα στοιχεία της παραγγελίας και την αντίστοιχη χρέωση.

 

  1. Παραγγελία τηλεφωνικώς.

Η διαδικασία παραγγελίας προιόντων τηλεφωνικώς είναι απλή και εύκολη. Μας καλείτε και μας δίνετε το κωδικό της σύνθεσης που προτιμάτε. Μας δίνετε όνομα, εμαιλ, τηλέφωνο, τρόπος πληρωμής και διεύθυνση παράδοσης και χρέωσης. Σας αποστέλεται εμαιλ επιβεβαίωσης της παραγγελίας και στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού. Γίνεται κατάθεση στον λογαριασμό μας και αποστέλεται η παραγγελία στην διεύθυνση που δηλώσατε τηλεφωνικώς.

 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΤΕ

Το Flower in a Box προσφέρει όμορφα, φρέσκα λουλούδια γεμάτα πολυτέλεια και εκλεπτυσμό. Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη συλλογή από εκπληκτικές συνθέσεις. Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη και προμηθεύεται μόνο τα καλύτερα ποιότητας λουλούδια διαλέγοντάς τα προσεκτικά ένα ένα από τους Έλληνες προμηθευτές μας και τοποθετούνται από τους ανθοδέτες μας απευθείας στο κουτί της υπογραφής μας για να εξασφαλίσουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο χώρο σας. Κάθε σύνθεση είναι ένα πολυτελές μπουκέτο λουλουδιών, είναι μία μοναδική δημιουργία έτοιμη να ενσαρκώσει το μήνυμα που θέλετε στον παραλήπτη σας. Είμαστε υπερήφανοι και παθιασμένοι με τα online λουλούδια μας. Απλά ρίξτε λίγο νερό στη μέση της σύνθεσης δύο φορές την εβδομάδα για να παραμείνουν φρέσκα και να στολίζουν το χώρο σας για τουλάχιστον 7-10 ημέρες. Όλα τα πολυτελή λουλούδια μας καλύπτονται από την εγγύηση Flower in a Box.

Join Our Newsletter